REVIEWS

“Oude structuren worden zichtbaar en kunnen getransformeerd worden, dat ervaar ik als helend”

 

“Sandy slaagt erin een veilige bedding neer te zetten. Ik ervaar haar als een wijze en liefdevolle vrouw met veel levenservaring. Ze ziet iedereen en heeft voor iedereen aandacht. Als je voor de eerste keer een opstelling doet wordt je fijn begeleid. Er ontstaat een magische sfeer, waar zich van alles mag ontvouwen. Oude structuren worden zichtbaar en kunnen getransformeerd worden. Dat ervaar ik als helend.”

Dagmar Chittka – Workshop familieopstellingen 

“Sandy is een integer en afgestemd natuurtalent en een vakvrouw die ik iedereen kan aanraden.

 

“Ik heb als klasgenoot heel wat opstellingen met Sandy mee mogen maken en heb haar kunde later ook in haar eigen praktijk mogen ondergaan. Sandy is een integer en afgestemd natuurtalent en een vakvrouw die ik iedereen aan kan raden!”

Angelique-Desirée van Grootel – Collega opsteller en Workshop familieopstellingen

 “Ik ging naar huis met vernieuwde energie en inzicht”

 

“Als representant nam ik deel aan de workshop familieopstellingen. In een veilige omgeving durfde de groep zich kwetsbaar op te stellen en kwamen we met elkaar tot nieuwe inzichten. Ik ging naar huis met vernieuwde energie en inzicht!”

Bas van Nienes – Workshop familieopstellingen

“Sandy’s begeleiding was prettig; beheerst, duidelijk en geruststellend” 

 

“Wat een bijzondere dag was mijn kennismaking met familieopstellingen. Op één middag was ik zowel representant als (daarna) vraagsteller. Gek genoeg – of waarschijnlijk juist niet – leken beide ‘rollen’ elkaar aan te vullen. Sandy’s begeleiding was prettig: beheerst, duidelijk en geruststellend. Met genoeg ruimte voor vragen en en genoeg ruimte voor stilte en ‘het laten gebeuren’.

Pricilla – Workshop familieopstellingen 

“Ik kan haar van harte aanraden”

 

“Ik heb een workshop familieopstellingen gevolgd bij Sandy en heb haar ervaren als een warme persoonlijkheid, die met veel geduld en empathie het proces aanschouwt, mensen de ruimte geeft en vaart op haar intuïtie bij het begeleiden van een opstelling. Dat gecombineerd met kennis en kunde van systemisch werk. Ik kan haar van harte aanraden!”

Ofira Nebelstein – Workshop familieopstellingen

“Niet gedacht en verwacht dat het zo wonderlijk zou zijn!”

 

“Ik wilde al lang een keer een familieopstelling doen. Niet gedacht en verwacht dat het zo wonderlijk zou zijn! Ook als representant heel leerzaam. Puzzelstukjes vallen in elkaar, komen op hun plaats te liggen. Sandy begeleidt het op een fijne manier waarin ik mij veilig voel. Ik ga zeker nog eens!

Esther – Workshop familieopstellingen

“De begeleiding van Sandy waarbij ze iedereen in de gaten houdt, zowel representant als de vraaginbrenger in een heftig stuk, is zo vol rust en veiligheid.”

 

“De meesten van onze groep zijn onbekenden van elkaar, en ik ben voor het eerst bij een opstelling aanwezig. Het voelt vertrouwd en hoewel ik gespannen ben, kan ik vrij snel loslaten. Na de meditatie waarmee we starten komt de eerste vraagsteller naast Sandy zitten. Ze stelt wat vragen. Daarna kiest ze representanten uit. De opstelling is emotioneel, raak en bijzonder. Ik voelde me vereerd om de moeder van de tweede vraagsteller te representeren. Ik voelde me als die moeder. Met haar verdriet en afstandelijkheid. Heftig maar mooi. De begeleiding van Sandy, waarbij ze iedereen in de gaten houdt, zowel de representanten als de vraaginbrenger in een heftig stuk, is zo vol rust en veiligheid. Dank je wel voor de mooie ervaring!”

Monique Wolst – Workshop familieopstellingen

“Sandy heeft een fijngevoeligheid, daadkracht en een soort lichtheid in huis. Het voelt voor mij veilig bij haar een opstelling te doen”

 
 “Twee keer heb ik een workshop familieopstellingen bij Sandy gedaan. De eerste keer kreeg ik vooral door mijn ‘rol’ in de opstelling rond de vraag van iemand anders veel zicht op een schaduwdeel van mijzelf. Het was voor mij best confronterend om dat stuk van mijzelf onder ogen te krijgen. Ik heb Sandy’s rustige, aandachtige en liefdevolle aanwezigheid als heel steunend ervaren.

Bij de tweede opstelling bracht ik zelf een vraag in. Sandy koos als representant van mij iemand waar ik aanvankelijk veel reserve bij voelde. Nu terugkijkend op die opstelling voel ik juist veel liefde voor dat vergeten, verbannen deel. Zij mag nu ook helemaal meedoen in mijn leven. Ze hoeft zich niet meer zo in mijn dode hoek te manifesteren. Dat voelt heler. 

Sandy heeft een fijngevoeligheid, daadkracht en een soort lichtheid in huis. Het voelt veilig voor mij om bij haar een opstelling te doen.”
 
Sandra Posthumus – Workshop familieopstellingen

“Sandy wist een voor mij veilige setting te creëren waardoor het mogelijk was om bij die diepere laag van mijzelf te komen 

 

“In 2021 heb ik onder begeleiding van Sandy een opstelling mogen ervaren. De sessie raakte me en ik voelde op een dieper niveau dat zich iets bewoog waar ik nu ng altijd een blijvende verandering door ervaar. Sandy wist een voor mij veilige setting te creëren waardoor het mogelijk was voor mij bij die diepere laag van mijzelf te komen. Door haar warmte en medemenselijkheid voelde ik mij vrij mij open te stellen voor wat zich tijdens de opstelling aandiende.”

Annet – Workshop familieopstellingen

“Sandy is bevlogen, warm en prettig als opsteller. Ze bewaart de rust en heeft overzicht op natuurlijke wijze”

 

“Sandy is bevlogen, warm en echt prettig als opsteller. Ze bewaart de rust en heeft overzicht op natuurlijk wijze. Ik voelde me velig en op mijn gemak. Haar heldere kijk heeft zeker geholpen in het resultaat voor een ieder die meedeed.Ik raad een familieopstelling met Sandy ten zeerste aan, en ik ben best kristisch op dit vlak. Maar DOEN het is echt de moeite waard!”

Masha Ottenheim – Workshop familieopstellingen 

“Een heel rijke ervaring”

 

“De opstelling ging heel diep. Ik voelde een diepe pijn omhoog komen met tranen en daarna een hele mooie verbinding met mijn moeder. Die verbinding was hartopenend. Sinds de workshop voel ik me ‘in het echte leven’ meer en dieper verbonden met mijn moeder. Een heel rijke ervaring!

Marieke de Bruin – Workshop familieopstellingen

“Ik voelde me erg verbonden met iedereen”

 

Bedankt Sandy voor een bijzondere avond. Ik vond dat je een fijne sfeer hebt neergezet, waarin ik me erg op mijn gemak voelde. En het was heel bijzonder om te zien wat er tijdens de familieopstellingen gebeurde, zowel voor de vraaginbrengers als voor mij als representant. Ik voelde me erg verbonden met iedereen.” 

Esther – Workshop familieopstellingen

“Ik voelde vertrouwen en authenticiteit”

 

“Voor mij was het de eerste keer in een familieopstelling en het verraste me. Positief. Het denken erover, of wat zicht nu eigenlijk afspeelt stopt. Het opgaan in de beweging en in synchroniciteit met de ander komen op een andere laag en dat was tof om mee te maken. Ook een soort van dankbaar. Een stukje van jezelf aanzetten om een ander van dienst te zijn. Oprechte aandacht, zonder oordeel en oprecht ervaren.

En dat is dus eigenlijk een compliment voor jou Sandy. Waar ik nog wel eens stap in de observerende houding viel dit nu volledig weg. Ik denk door de setting die je creëert. Je straalt rust uit en opent de ruimte. Je was helder en straight forward en kon ‘spelen’ met wat er zich ontvouwde. Erg knap. Ik voelde vertrouwen en authenticiteit.”

Arnoud – Workshop familieopstellingen 

“Het is voor mij een grote eyeopener geweest”

 

“Bij Sandy heb ik mijn eerste familieopstelling gedaan. Wat een bijzondere ervaring! Opeens werden oude patronen inzichtelijk en kon ik deze beter in perspectief plaatsen. Het is voor mij een grote eye-opener geweest waar ik heel dankbaar voor ben. 

Sandy heeft de opstelling op een warme en prettige manier begeleid. Daarnaast ben ik deze dag ook representant geweest in andere opstellingen. Ook dat heeft voor mooie inzichten gezorgd. Dank je wel Sandy! “

Marjolein Muijs – Workshop familieopstellingen

“Sandy is een vakvrouw, ze weet steeds de kern te raken!”

 

“Ik ken Sandy van de opleiding tot familieopsteller en kom nog altijd graag bij haar als representant. Bij vrienden en kennissen beveel ik haar ook aan. Sandy is echt een vakvrouw. Ze biedt een veilige en stevige bedding voor haar cliënten. Ze volgt de beweging van de opstelling en weet steeds de kern te raken. Dank Sandy voor het voortzetten van dit mooie werk!”

Hanna – Workshop familieopstellingen