SYSTEMISCHE COACHING

Puur biedt 3 opties van coaching: ‘Breng beweging in wat vastzit’ is een persoonlijk ontwikkeltraject, ‘Systemisch advies’ informeert je over systemische wetten die van invloed zijn bij een gebeurtenis met grote impact en een sessie ‘Natraject opstelling’ bied je de mogelijkheid vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van een opstelling

COACHING BIJ PUUR

Breng beweging in wat vastzit!

Draai je in cirkeltjes rond? Loop je vast in jezelf, op je werk of in relaties? Tijdens het ontwikkeltraject ‘Breng beweging in wat vastzit!’ gaan we in drie afspraken aan de slag met waar jij tegenaan loopt

  • De eerste sessie bestaat uit een inleidend gesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en ik neem je een stukje mee in de systemische werking binnen familiesystemen. Je zult al meerdere ‘Aha’ momenten hebben. Ook krijg je een oefening die je helpt in verbinding te komen wat er in de onderstroom speelt.
  • Tijdens de tweede sessie stellen we het thema waar je tegenaan loopt op. Je kunt kiezen tussen een individuele opstelling of een opstelling met representanten tijdens een workshop. Dit geeft jou inzicht in wat jou er in de diepte van weerhoudt je juiste plek in te nemen en wat jou dus belemmerd. Ook wordt duidelijk welke beweging je dient te maken om je plek in te kunnen nemen.
  • Ten slotte krijg je tijdens de sessie 3 de gelegenheid vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van de opstelling.

Systemisch advies

Waarom systemisch advies? In het leven dienen zich gebeurtenissen aan die een grote impact op je leven kunnen hebben, zoals een scheiding, een vroegtijdig overlijden van een familielid, een faillissement, een misdrijf, een ongeluk, abortus, geboorte of miskraam, enz. De plek die zo’n gebeurtenis (incl. de betrokken personen) innerlijk krijgt is van invloed op het hele systeem.

Tijdens deze sessie kijk ik met je mee naar wat zich in jouw leven aandient. Je onderzoekt hoe jouw innerlijke houding is t.o.v. wat zich in je leven aandient of wat een ander familielid meemaakt of wat er in de familiegeschiedenis heeft plaatsgevonden. Je krijgt voeling met welke systemische wetmatigheden je rekening hebt te houden als je wilt voorkomen dat er belastende dynamieken ontstaan bij jezelf of de generaties na jou.  Dat draagt eraan bij dat het kan blijven stromen in jouw leven en het systeem. 

Natraject opstelling

Heb je een opstelling bij mij gedaan en behoefte aan handvatten of zijn er vragen opgekomen die je wilt te stellen? Dat kan! Vermeld bij het aanmelden even dat het gaat om een natraject.

Een opstelling is een bijzondere ervaring. Er komt innerlijk iets in beweging en dat neemt zijn eigen tijd om in jou door te werken. Dat valt niet te forceren en neemt zijn eigen tijd. Toch kan het fijn zijn om vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van de opstelling. In dat geval ben je altijd welkom om een afspraak te maken. Dat kan zowel face to face als tijdens een telefoonsessie.

MIJN TAAK ALS COACH

Als coach bied ik jou mijn ervaring, inzichten en kennis waarmee je zelf aan de slag kunt met je vraagstukken. Ik heb alle vertrouwen in jouw kracht en eigen-wijsheid en ga ervan uit dat jij heel goed in staat bent om dát eruit te pikken waarmee je verder kunt. Jij bent dan ook te allen tijde verantwoordelijk voor de beweging die je wilt maken en tot waar je die wilt maken. Als coach zie ik het als mijn taak jou daar zo goed mogelijk in te begeleiden. 
 
Lees meer 
 

 

PRAKTISCHE INFO 

Systemische Coaching

 

Tarieven

‘Breng beweging in wat vastzit’ 4,5 uur: € 395,-

Losse sessie 60 min: € 95,-
Losse sessie 75 min: € 110,-
 Losse sessie 90 min: € 135,- 

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten 

* Indien factuur met BTW gewenst is, komt er 21% bij 

Locatie

Riouwstraat 50
3312 XL Dordrecht
of
Tijdens een wandeling in de natuur in Dordrecht 

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK

Systemische Coaching

 

  

 

DE ESSENTIE

 

Het gaat erom innerlijk ‘Ja’ te zeggen tegen het leven zoals het je gegeven is. Met alles dat en iedereen die daar nu eenmaal bijhoort. Die ‘Ja’ brengt je in verbinding met een kracht waarmee je belastende patronen kunt ontstijgen. Het maakt de weg vrij om het leven vorm te geven in lijn met wie jij ten diepste bent