SYSTEMISCHE COACHING

Puur biedt 3 opties van coaching: ‘Breng beweging in wat vastzit’ is een persoonlijk ontwikkeltraject, ‘Systemisch advies’ informeert je over systemische wetmatigheden die van invloed zijn bij een huidige gebeurtenis met grote impact in je leven en een sessie ‘Natraject opstelling’ bied je de mogelijkheid vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van een opstelling

COACHING BIJ PUUR

Breng beweging in wat vastzit!

Draai je in cirkeltjes rond? Loop je vast in jezelf, op je werk of in relaties? Tijdens het ontwikkeltraject ‘Breng beweging in wat vastzit!’ gaan we in drie afspraken aan de slag met waar jij tegenaan loopt

  • De eerste sessie bestaat uit een inleidend gesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt in je leven en ik neem je alvast een stukje mee in de systemische werking binnen familiesystemen. Tevens doe je een oefening die je helpt in verbinding te komen met wat er in de onderstroom speelt. Je zult al meerdere ‘Aha’ momenten hebben en er komt al iets in beweging. 
  • Tijdens de tweede sessie stellen we het thema waar je tegenaan loopt op. Je kunt kiezen tussen een individuele opstelling of een opstelling met representanten tijdens een workshop. Dit geeft jou inzicht in wat jou er in de diepte van weerhoudt je juiste plek in te nemen en wat jou dus belemmert. Ook wordt duidelijk welke beweging je dient te maken om je plek in te kunnen nemen.
  • In sessie 3 kijken kijken we naar hoe de eerste twee sessies in jou hebben doorgewerkt, waar je nu staat en werken we met wat zich aandient. Er is gelegenheid vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van de opstelling. Blijkt dat je na deze sessie meer begeleiding wenst dan is dat mogelijk.

Systemisch advies

Waarom systemisch advies? In het leven dienen zich soms gebeurtenissen aan die een grote impact hebben. Denk aan een scheiding, een vroegtijdig overlijden van een familielid, een faillissement, een misdrijf, een ongeluk, abortus, geboorte, miskraam, enz. Hoe je daarmee omgaat en de plek die zo’n gebeurtenis (incl. de betrokken personen) innerlijk krijgt is van invloed op wat erna komt, zoals een nieuwe relatie, nieuw leven, een nieuwe baan, enz. 

Tijdens een sessie ‘Systemisch advies’ kijk ik samen met jou naar wat zich voordoet in je leven. Je krijgt voeling met de systemische wetmatigheden die daarmee relatie houden. Met die kennis kun je een bewustere keuze maken over hoe je omgaat met wat zich voordoet en kun je er zorg voor dragen dat het kan blijven stromen in jezelf en in het systeem waar je deel van bent. Indien gewenst is het mogelijk tijdens vervolgsessies verder begeleid te worden in dat proces.   

Natraject opstelling

Heb je een opstelling bij mij gedaan en behoefte aan handvatten of zijn er vragen opgekomen die je wilt te stellen? Dat kan! Vermeld bij het aanmelden even dat het gaat om een natraject.

Een opstelling is een bijzondere ervaring. Er komt innerlijk iets in beweging en dat neemt zijn eigen tijd om in jou door te werken. Dat valt niet te forceren en neemt zijn eigen tijd. Toch kan het fijn zijn om vragen te stellen die omhoog zijn gekomen naar aanleiding van de opstelling. In dat geval ben je altijd welkom om een afspraak te maken. Dat kan zowel face to face als tijdens een telefonische sessie.

MIJN TAAK ALS COACH

Als coach bied ik jou mijn ervaring, inzichten en kennis waarmee je zelf aan de slag kunt met je vraagstukken. Ik heb vertrouwen in jouw kracht en eigen-wijsheid en ga ervan uit dat jij prima in staat bent om dát eruit te pikken waarmee je verder kunt. Jij bent te allen tijde verantwoordelijk voor de beweging die je wilt maken en tot waar je die wilt maken. Als coach zie ik het als mijn taak jou daar zo goed mogelijk in te begeleiden. 
 
Lees meer 
 

 

PRAKTISCHE INFO 

Systemische Coaching

 

Tarieven

‘Breng beweging in wat vastzit’ 4,5 uur: € 395,-

Losse sessie 60 min: € 95,-
Losse sessie 75 min: € 110,-
 Losse sessie 90 min: € 135,-

Strippenkaart 5 uur: € 425,-

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten 

* Indien factuur met BTW gewenst is, komt er 21% bij 

Locatie

Riouwstraat 50
3312 XL Dordrecht
of
Tijdens een wandeling in de natuur in Dordrecht 

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK

Systemische Coaching

 

  

 

DE ESSENTIE

 

Het gaat erom innerlijk volledig ‘Ja’ te kunnen zeggen tegen het leven, precies zoals het je gegeven is. Met alles dat en iedereen die daar nu eenmaal bijhoort. Pas dan kan het leven volledig genomen en geleefd worden.