INDIVIDUELE FAMILIEOPSTELLING

Tijdens een individuele opstelling werk ik alleen met jou. We behandelen jouw vraag of thema middels een tafelopstelling, een opstelling met vloerankers of we werken met een opstelling ‘in the mind’. De vorm kies ik naar aanleiding van jou als persoon en het thema dat je inbrengt.

WERKWIJZE

Als je graag 1 op 1 wilt werken dan kun je kiezen voor een individuele opstelling. Na onze eerste kennismaking starten we met een kort gesprek over het thema dat je in wilt brengen en vraag ik naar wat gebeurtenissen en feitelijkheden in jouw familie. Vervolgens kies ik op basis van jou als persoon en wat je inbrengt één van de drie onderstaande methoden en soms een combinatie. 
  

Tafelopstelling

Een tafelopstelling maakt gebruik van houten poppetjes om familieleden te representeren. Om te beginnen geef ik naar aanleiding van ons gesprek aan welke familieleden worden opgesteld. Vervolgens kies je voor iedere persoon een poppetje en die geef je een plek op tafel. Van daaruit ontvouwt de opstelling zich. Wanneer de kern van de opstelling zichtbaar wordt zal ik je vragen systemische zinnen uit te spreken die van toepassing zijn. 

Opstelling met vloerankers

Door middel van vloerankers krijgen de te representeren familieleden een plek in de ruimte. Mijn rol in deze manier van opstellen is zowel die van representant als begeleider. Wanneer de kern van de opstelling eenmaal zichtbaar wordt en helder is geworden welke helende beweging gemaakt wil worden, nodig ik je uit in de opstelling. Stapsgewijs begeleid ik je in dit proces.

Opstelling in de ‘Mind’

Deze vorm van opstellen maakt gebruik van visualisatie. Na een korte meditatie begeleid ik je stap voor stap in de opstelling die zich middels visualisatie ontvouwt. Ook bij deze manier van opstellen volgen we de helende beweging die in jou gemaakt wil worden. Dat doe ik aan de hand van het stellen van vragen en het je innerlijk laten uitspreken van helende zinnen. 

PRAKTISCHE INFO

Individuele familieopstelling

Kosten

Individuele opstelling: € 145,- (duur 1,5 tot 2 uur)
* Voor bedrijven ex 21% BTW

Locatie

Riouwstraat 50
3312 XL Dordrecht  

AANVRAAGFORMULIER

Individuele familieopstelling

Meer informatie over familieopstellingen?