INDIVIDUELE FAMILIEOPSTELLING

Tijdens een individuele opstelling werk ik alleen met jou. We behandelen jouw vraag of thema middels een tafelopstelling, een opstelling met vloerankers of we werken met een opstelling in de ‘Mind’. De vorm kies ik naar aanleiding van jou als persoon en het thema dat je inbrengt.

WERKWIJZE

Als je graag 1 op 1 wilt werken dan is deze manier van opstellen wellicht geschikt voor jou. Na onze eerste kennismaking starten we met een een kort gesprek over het thema dat je in wilt brengen en vraag ik je naar wat gebeurtenissen en feitelijkheden in jouw familie. Vervolgens kies ik op basis van jou als persoon en wat je inbrengt één van de drie onderstaande methoden en soms een combinatie.
 

Tafelopstelling

Een tafelopstelling maakt gebruik van houten poppetjes om de familieleden te representeren. Om te beginnen geef ik naar aanleiding van ons gesprek aan welke familieleden in eerste instantie worden opgesteld. Vervolgens kies je voor iedere persoon een poppetje die je een plek op tafel geeft. Van daaruit ontvouwt de opstelling zich verder. In de loop van de opstelling zal ik je vragen systemische zinnen uit te spreken die van toepassing zijn in de opstelling. 

Opstelling met vloerankers

Door middel van vloerankers krijgen de te representeren familieleden een plek in de ruimte. Mijn rol in deze manier van opstellen is zowel die van representant als begeleider. Wanneer de kern van de opstelling eenmaal zichtbaar wordt, nodig ik je uit in de opstelling. Stapsgewijs begeleid ik je in de opstelling en onderzoeken we welke helende beweging gemaakt wil worden. 

Opstelling in de ‘Mind’

Deze vorm van opstellen maakt gebruik van visualisatie. Na een korte meditatie begeleid ik je stap voor stap in de opstelling die zich middels visualisatie ontvouwt. Ook bij deze manier van opstellen volgen we de helende beweging die in jou gemaakt wil worden. Dat doe ik aan de hand van het stellen van vragen en het je innerlijk laten uitspreken van helende zinnen. 

PRAKTISCHE INFO

Individuele familieopstelling

Kosten

Individuele opstelling: € 145,- (duur 1,5 tot 2 uur)
* Voor bedrijven ex 21% BTW

Locatie

Riouwstraat 50
3312 XL Dordrecht  

AANVRAAGFORMULIER

Individuele familieopstelling

Meer informatie over familieopstellingen?